Naslovna O nama Transferi FAQ Fotografije Kontakt
Pretraga transfera
Polazak:
Odredište:
Br. osoba:
Datum:

Transport Kundid

Transport Kundid d.o.o. je ovlaštena tvrtka za transfere i taxi usluge. Naša udobna V.I.P. vozila i ljubazno osoblje osigurati će Vam bezbrižan dolazak na Vaše odredište. Napravite online rezervaciju već danas !

Odgovori na često postavljana pitanja
REZERVACIJE TRANSFERA

- Svoju rezervaciju možete izvršiti on-line uz pomoć rezervacijskog formulara koji se nalazi na transportkundid.hr web stranici. Samo odaberite odgovarajući datum, svoju polaznu i dolaznu točku te slijedite poveznicu. Poveznica će vam pokazati različite tipove vozila i cijene transfera u jednom pravcu i/ili povratnu cijenu.

- U ponudi imate standardne automobile, luksuzne automobile (4 osobe), minibus (7 osoba).

- Vozač će doći po vas na dogovorenu destinaciju s vašim imenom. Ako transfer uključuje polazak iz zračne luke, vozač će vas čekati kod check-out izlaza s tablom na kojoj je vaše ime.

- Transportkundid.hr nude transfere prema fiksnim stopama pa ćete znati vaš trošak putovanja unaprijed i cijena ne ovisi o uvjetima na ruti ili stanju na cestama.

- Ukoliko vaš let bude kasnio, vozač će biti informiran o novom rasporedu te se čekanje dodatno ne naplaćuje. Trenutno posjedujemo aplikaciju „flight radar“ preko koje pratimo vaš dolazak.

POTVRDA REZERVACIJE

- Nakon što napravite rezervaciju primiti ćete poruku da je Vaša rezervacija u fazi obrade a po završetku obrade dobiti ćete obavijest o statusu Vaše rezervacije. Obrada može trajati maksimalno do 5 sati (u prosjeku traje jedan sat). Rezervacija je potvrđena tek nakon što primite potvrdu rezervacije na e-mail.

- Prilikom potvrde rezervacije transfera na vaš e-mail dobivate ugovor s transportkundid.hr koji ovjerite potpisom te ga ponesete s sobom gdje ga predate vozaču kao potvrdu rezervacije.

- Ukoliko izgubite svoj ugovor kontaktirajte transportkundid.hr podršku za klijente te vam šaljemo novi.

- Ugovor vam jamči sigurnost rezervacije transfera ( siguran doček na aerodromu, prijevoz osoba i prtljage, garancija povratnih transfera i kvalitete usluge transfera )

- Ugovor se sastoji od imena naručitelja i Transport Kundid d.o.o. , rute transfera s datumom i vremenom polaska, cijena transfera i potvrde da je naručitelj naručio transfer kod transportkundid.hr

- Ugovor dobivate ovjeren pečatom i potpisom od strane transportkundid.hr

- Vi i vaša prtljaga osigurani ste prilikom prijevoza s transportkundid.hr

DODATNI ZAHTJEVI

- Ukoliko imate puno prtljage potrebno je navesti prilikom rezervacije te će vam vozač pomoći prilikom stavljanja u vozilo.

- Ukoliko vaš transfer uključuje djecu molimo naglasiti na rezervaciji da vaš transfer uključuje dječiju sjedalicu.

- Osim transfera transportkundid.hr nudi vam i transfere s povratkom i čekanjem. Ture je moguće organizirat po vašem izboru za destinaciju s vozačem i vodičem. Na web stranici transportkundid.hr imate neke od top destinacija.

- Pušenje nije dozvoljenu prilikom prijevoza

- Kućni ljubimci su dozvoljeni ako su u svojim kavezima ili kovčezima

- Transportkundid.hr radi na principu vodeći vas direktno do vaše destinacije ukoliko ne organizirate drugačije.

PLAĆANJE TRANSFERA

- Plaćanje transfera ovisi o uvjetima navedenim prilikom rezervacije. U pravilu imate mogućnost plaćanja 20 % preko vaše kreditne kartice, a ostatak 80 % vozaču u gotovini te vam naša služba za naplatu šalju ponudu.

- Imate mogućnost da cijelokupan iznos preko vaše kreditne kartice ide na račun Transport Kundid Ltd. u kojem slučaju vam naša služba za naplatu šalje ponudu.

- Plaćanje transfera moguće je također direktno vozaču u gotovini ili kreditnim-debitnim karticama(Visa, Master-Card,Maestro,Vpay) te je potrebno navesti prilikom rezervacije naplatu karticama direktno vozaču.

- Imate mogućnost plaćanja putem devizne doznake te prilikom rezervacije napomenete tu opciju. Nakon rezervacije, naši će Vam operateri poslati ponudu. Ovisno o državi i banci sa koje vršite uplatu, prijenos tih sredstava može trajati i do tjedan dana. Vrlo je bitno da faxirate ili pošaljete na mail bankovnu potvrdu o uplati jer drugačije nismo u mogućnosti garantirati Vam rezervaciju.

- Podatke s Vaše kreditne kartice dajete za garanciju rezervacije,akontaciju ili naplatu ovisno o formiranim uvjetima odabranog transfera što je izraženo na ponudi uz transfer cijene te na potvrdi koju ćete dobiti nakon rezervacije. Radi zaštite podataka s kreditne kartice koristimo sistem naplate "Secure Sockets Layer (SSL)" te su Vaši podaci potpuno sigurni.

- Prilikom plačanja preko web sučelja naša služba vam šalje e-mailom ponudu te link za plaćanje transfera. Otvaranjem linka omogućuje vam se plaćanje putem kartice preko naše banke. U slučaju prijevare i zloupotrebe Vaše kreditne kartice od strane treće osobe, većina banaka i kartičnih tvrtki snosi rizik i pokriva sve troškove koji proizlaze iz zloupotrebe. U skladu s našim visokim etičkim standardima poštujemo Vašu privatnost. Obvezujemo se da Vaše ime, adresu e-pošte i podatke o kreditnoj kartici koji su potrebni za rezervaciju nećemo otkriti trećim stranama bez vašeg pristanka.

- Jednosmjerna cijena uključuje jedan prijevoz od polazišne točke do odredišta. Povratna cijena (povratni put; dvosmjerni prijevoz) uključuje i prijevoz od odredišta natrag do polazišne točke.

- Cijene transfera se odnose po vozilu

- Svi vozači transportkundid.hr su profesionalni vozači s dugogodišnjim iskustvom te će biti pripremljeni za vaš transfer i upoznati s rutom transfera.

- U koliko plačate transfer kreditnim ili debitnim karticama putem web sučelja račun dobivate na vaš e-mail.

PROMJENA ILI OTKAZIVANJE REZERVACIJE

- Ukoliko želite promjeniti ili otkazati rezervaciju potrebno je kontaktirati transportkundid.hr podršku za klijente minimalno 24 sata prije početka transfera.

- Nakon primitka na e-mail promjene ili otkaza rezervacije tada ste sigurni da je transakcija provedena.